12 August 2014   |   3 Comments   |   admin

Dit is een testblogbericht met een lange titel

Het begon te schemeren toen ik aankwam op het station in een dorp aan de andere kant van het land, ver weg van mijn woonplaats. Hier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preparateur bij nodig had. Ik had helemaal geen ervaring op dat gebied. Ik had veel rondgevraagd, maar iets laten prepareren bleek al gauw erg kostbaar te zijn, ja arme student als ik was mocht het niet teveel geld kosten. Nu had ik het geluk dat ik uiteindelijk iemand tegen was

Untitled-5

Vele lege kamers en ruimtes die in al die jaren onopgevuld zijn gebleven.

Tussenkop

Het begon te schemeren toen ik aankwam op het station in een dorp aan de andere kant van het land, ver weg van mijn woonplaats. Hier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preparateur bij nodig had. Ik had helemaal geen ervaring op dat gebied. Ik had veel rondgevraagd, maar iets laten prepareren bleek al gauw erg kostbaar te zijn, ja arme student als ik was mocht het niet teveel geld kosten. Nu had ik het geluk dat ik uiteindelijk iemand tegen was gekomen

 

Untitled-6

Vele lege kamers en ruimtes die in al die jaren onopgevuld zijn gebleven.

Tussenkop

Het begon te schemeren toen ik aankwam op het station in een dorp aan de andere kant van het land, ver weg van mijn woonplaats. Hier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preparateur bij nodig had. Ik had helemaal geen ervaring op dat gebied. Ik had veel rondgevraagd, maar iets laten prepareren bleek al gauw erg kostbaar te zijn, ja arme student als ik was mocht het niet teveel geld kosten. Nu had ik het geluk dat ik uiteindelijk iemand tegen was gekomen die er de tijd voor wilde nemen om mij zoveel mogelijk zelf te laten doen om de kosten te drukken. Deze persoon zou ik vanavond ontmoeten. Hier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preparateur bij nodig had. Ik had helemaal geen ervaring op dat gebied. Ik had veel rondgevraagd, maar iets laten prepareren bleek al gauw erg kostbaar te zijn, ja arme student als ik was mocht het niet teveel geld kosten.

 

Untitled-6

Vele lege kamers en ruimtes die in al die jaren onopgevuld zijn gebleven.

Tussenkop

Het begon te schemeren toen ik aankwam op het station in een dorp aan de andere kant van het land, ver weg van mijn woonplaats. Hier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preHier zou ik na een lange reis en een hele lange dag opgehaald worden. Ik had een idee voor een kunstwerk waar ik beslist de hulp van een preparateur bij nodig had. Ik had helemaal geen ervaring op dat gebied. Ik had veel rondgevraagd, maar iets laten prepareren bleek al gauw •

3 Reacties